konijnen vangen

Over ons

Na afronding van een universitaire opleiding in 2012 ben ik gestart als projectmedewerker vastgoed-grondzaken-centrumontwikkeling-duurzaamheid bij een lokale overheid, eerst als werknemer later als ZZPer, daarnaast ben ik werkzaam geweest bij een Provinciale Overheid als beleidsmedewerker op het gebied van Milieu-Duurzaamheid-Energie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Konijnenvangen.nl zet sterk in op MVO en is daarom actief als onbezoldigd groencoördinator werkzaam voor een natuurvereniging, vrijwilliger bij een historische hoogstamfruitboomgaard, onbezoldigd projectleider van een natuurbeheer en educatie project en geeft moeilijk te herplaatsen  honden die op zoek zijn naar een baas,  werk en een thuis.

Bij de oprichting van mijn bedrijf was ik aanvankelijk gericht op beleidsmatige ondersteuning van opdrachtgevers bij vraagstukken omtrent landschapsbeheer, cultuurhistorie, duurzaamheid en ecologie maar ook flora-en faunabeheer. Meer en meer bleken opdrachtgevers niet alleen behoefte te hebben aan beleidsmatige en inhoudelijke ondersteuning maar in het bijzonder aan correcte, efficiënte en competente hulp bij de uitvoering. Deze vraag naar hulp bij uitvoering, gecombineerd met jarenlange ervaring bij het beheren van konijnenpopulaties en de toenemende overlast veroorzaakt door specifiek deze schadesoort heeft Konijnenvangen.nl gerealiseerd.

Als enige beroepsmatig actieve faunabeheerder gespecialiseerd in het beheer van konijnen. Waar anderen kiezen om een jack of all trades te zijn, richt Konijnenvangen.nl zich op konijnen. Hierdoor is Konijnenvangen.nl bekend met ieder denkbaar konijnenprobleem en steeds in staat een passende oplossing te vinden. De apparatuur en materialen zijn hierop ingericht, geschikt voor grote locaties en kleine percelen.

Waar mogelijk betrek ik onderzoek en studie bij het realiseren en perfectioneren van resultaten. De specialisatie omtrent konijnenproblematiek, materiaal, integrale aanpak met een voortdurende nadruk op diervriendelijkheid en continue bijscholing onderscheidt Konijnenvangen.nl van andere beheerders.
Konijnenvangen.nl is actief in geheel Nederland en België (Vlaanderen) en werkt op basis van een zeer concurrerend uurtarief.

Klanten van Konijnenvangen.nl bestaan onder andere uit:

Overheid: provincies, gemeente, ministeries, waterschappen
Bedrijven: food, chemi, petro chemi, 24-uurs bedrijven, industrieterreinen
Infra: rail, weg, dijklichamen, taluds
Sportverenigingen: voetbal, atletiek (ieder natuurgrasveld)
Agrarische sector: fruitteelt, akkerbouw, tuinders, boomkwekerijen
Onderzoeksbureaus (ecologisch): inventarisatie, vangen, relocatie
Particulieren: tuinen, volkstuinen

Heeft u last van wilde konijnen of een konijnenplaag? Laat deze dan op een effectieve en diervriendelijke manier bestrijden door Konijnenvangen.nl. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen